Moderátoři: multiload.
Stránka: 1
| Autor | Příspěvek |
|---|---|
|
#1 čt říj 28, 2010 8:01 am
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
dobré ranko, už zhruba od 20:00h včerejšího večera mi visí cca 10 souborů v reuploadu jedná se o servery share-rapid,rapidshare,ulozto a quick share, doposud reup proběhl vždy v pořádku, takže toto asi není normální stav co s tím smazat a zkusit nahrát znovu ?
|
|
#2 čt říj 28, 2010 10:28 am
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
hmm, tak od dnešního rána mi visí i nové soubory, reupnuté jsou pouze na hellshare a multishare, zbytek je mrtvola
|
|
#3 čt říj 28, 2010 10:34 am
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Stejnej problém
|
|
#4 čt říj 28, 2010 4:25 pm
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
ta je půl paté odpoledne a pořád mi ještě visí 2 soubory, doufám, že to takto nebude pokračovat i nadále, protože to už bych to na ty severy měla dávno sama nahrané :-))
|
|
#5 So říj 30, 2010 4:09 pm
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Súčasný upload na Multiload.cz mám 23 kB/s pri mojej rýchlosti internetu pre upload 72 149 kbps. Trvá to už od rána, ak nezahrniem výpadky stránky bez možnosti načítania. Dokedy to bude takto? Prosím odpoveď.
|
|
#6 So říj 30, 2010 8:09 pm
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
jsem na tom dnes stejně průměrná rychlost upu sem je 75 KB/s místo mých obvyklých 220 KB/s a na foru na toto téma jak se zdá nikdo kompetentní nereaguje, zřejmě zvážím, zda sem dál budu upovat, pokud se to technicky nezvládá není přece možné abych jednu věc o velikosti 1,4 G dělala dva dny
![]() |
|
#7 So říj 30, 2010 8:15 pm
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
a ještě doplním tu další postupnou kontrolu souborů a věčné náhrání se nezdařilo na share-rapid, to je tedy taky docela opruz to kontrolovat pořád dokola, zřejmě ho z nahrávání úplně vypustím, pokud by snad někdo namítal, že mi přece potvrzení o upu přijde na mejla, tak ano, ale třeba i s 4 hodinovým zpožděním, nechci kritizovat, všude je něco, ale myslím, že tento server má solidní náběh být úspěšným, ale je třeba doladit techniku a hlavně reagovat na stížnosti nás upů
|
Stránka: 1