Multiload.cz

oficiální fórum

Upozornění: Toto fórum není určeno pro šíření odkazů!

Multiload.cz » Hlášení výpadků share serverů » rapidshare

rapidshare

Stránka: 1 2 3 4 > »

Autor Příspěvek
Registrovaný uživatel
Upload na server rapidshare.com se nezdařil (chyba serveru).

zkousel jsem asi 20x fci 'zkusit znovu' a porad ten samy vysledek.

originalni soubor mel 1900 mb, tak je mozny, ze je chyba na strane multiload, ze treba spatne deli puvodni soubor?
Administrátor
krabat napsal
Upload na server rapidshare.com se nezdařil (chyba serveru).

zkousel jsem asi 20x fci 'zkusit znovu' a porad ten samy vysledek.

originalni soubor mel 1900 mb, tak je mozny, ze je chyba na strane multiload, ze treba spatne deli puvodni soubor?

Nevim, zatim jsme na to neprisli :( O tom souboru vime, budeme to dale testovat...
Registrovaný uživatel
Toto sa mi taktiez stale stava, upload na RS je malokedy kompletny. Ale vacsinou vzdy chyba, preto ho potom musim zvlast rucne douploadovat.
Administrátor
Jeste nekomu to zlobi? Rad bych vedel kolik tech problemu u RS je ...
Zda se totiz ze vetsina bezi bez problemu...
Registrovaný uživatel
Jo, taky s tím mám problém, u dvou souborů přes 1GB zůstalo, že probíhá upload, ale nic. A u dalšího přišlo po x hodinách, že je upload kompletní, ale není, je tam opět chyba. Koukal jsem na účet na rapidshare a jsou tam jen 3 části ze 4, poslední se nenahrál a teď stále hlásí jen chyby.
Administrátor
KRoman47 napsal
Jo, taky s tím mám problém, u dvou souborů přes 1GB zůstalo, že probíhá upload, ale nic. A u dalšího přišlo po x hodinách, že je upload kompletní, ale není, je tam opět chyba. Koukal jsem na účet na rapidshare a jsou tam jen 3 části ze 4, poslední se nenahrál a teď stále hlásí jen chyby.

Poslete kdyztak odkazy na podporu, idelane s podrobnym vysvetlenim kam se co nahralo a popis chovani ...
DIk
Registrovaný uživatel
Ono tie problemy su vacsinou ak je subor vacsi ako 200MB a ked ho server musi delit na mensie party a este hlavne ak su subory na server nahrate medzi 16.00-22.00h - vsimol som si, ze v tejto dobe je v mojom pripade na 99% problem nahrat subor na RS. Minule som testoval a ked som nahraval subory na ML v case cca 02.00 - 06.00 uploadlo to v pohode, bez problemov :)
Registrovaný uživatel
taky jsem dneska upnul nejake veci a haze to chybu serveru ... i po tom, co dum pozadani o reupload se soubor nereupne ..
Registrovaný uživatel
JustDoiT napsal
taky jsem dneska upnul nejake veci a haze to chybu serveru ... i po tom, co dum pozadani o reupload se soubor nereupne ..

presne a to iste aj MS
19roman97 napsal
JustDoiT napsal

presne a to iste aj MS

Poslete odkaz na podporu...
Administrátor
Zkuste ty soubory nahrat primo na Rapid, mame podezreni ze to blokuje primo Rapid dle MD5 hashe (unikatni otisk souboru) ...
Pokud jiz byl nekdy soubor z RS smazan, zrejme ho nedovoli znovu nahrat ...
Registrovaný uživatel
Pokial viem, tak rapid takuto ochranu nema (tuto ochranu ale pouziva server netload - nemohli by ste ho pridat medzi servery?)
Registrovaný uživatel
Mám stejnej problém, týká se to pouze pokud servr rozdělí soubor na více částí. A jak jsem zjistil tak pokud selhal upload na rapidshare tak se vždy z uploadu nahrál jen první part.

Edit:
Ještě poznámka pokud dám uploadnout znovu tak se nenahraje nic.
« Poslední úpravu provedl(a) DavidX v út ún 02, 2010 8:50 pm. »
Administrátor
DavidX napsal
Mám stejnej problém, týká se to pouze pokud servr rozdělí soubor na více částí. A jak jsem zjistil tak pokud selhal upload na rapidshare tak se vždy z uploadu nahrál jen první part.

Edit:
Ještě poznámka pokud dám uploadnout znovu tak se nenahraje nic.

Zkuste to nahrat primo na RS, zda to pujde ...
Registrovaný uživatel
Mám stejný problém, at nahrávám soubor přes ML na RS vetší jak 200 MB (obvykle to býva kolem 800MB) tak se na rapid nahraje pouze jeden, max 2 soubory a na multiloadu mi skočí hláška že se upload nepovedl a žádosti a nový pokus nepomáhají.
Upload na rapidshare (přímo na RS) mi běží v poho, at menší nebo větší 200MB soubor...
Administrátor
Happy napsal
Mám stejný problém, at nahrávám soubor přes ML na RS vetší jak 200 MB (obvykle to býva kolem 800MB) tak se na rapid nahraje pouze jeden, max 2 soubory a na multiloadu mi skočí hláška že se upload nepovedl a žádosti a nový pokus nepomáhají.
Upload na rapidshare (přímo na RS) mi běží v poho, at menší nebo větší 200MB soubor...

Ono je mozne, ze to jiz nekdo pres ML nahral, RS to smazal a ted to blokuje.
Pokud to delite rucne, je velikost trosku jina a pak to projde...

Ma nekdo zkusenost ze by to neslo i se souborem mensim nez 200 MB ?
Registrovaný uživatel
Vacsinou subory mensie ako 200MB idu co som pocul. A inak rapid myslim nema taku ochranu.. teda som o nej nepocul (toto tusim pouziva zatial len netload)
Administrátor
RytmusSK napsal
Vacsinou subory mensie ako 200MB idu co som pocul. A inak rapid myslim nema taku ochranu.. teda som o nej nepocul (toto tusim pouziva zatial len netload)

Ano bohuzel blacklistuje.
Zkuste si nahrat tento soubor primo na RS a juknete pak do informaci...
http://www.multishare.cz/stahnout/147858/test22-zip/
Registrovaný uživatel
Chci se zeptat... 11.4. jsem nahrával soubory na rapid a jiné servery. A dnes je 14.4 a hlásí mi to upload stále probíhá. Je to normální? Nebo jste vytížení a mám čekat. Předem díky za odpověď.

Dal jsem je do složky:
http://www.multiload.cz/slozka/2180/uploading/
Registrovaný uživatel
dneska tam je vubec nejaky problem... na rapid nejde nahravat vubec, ani pres web... :-/
Registrovaný uživatel
jde Vam upload na rapidshare? pres noc jsem nahral cca 50GB a stale tam mam probiha upload, prakticky u vsech linku....
Registrovaný uživatel
Už týden mám u spousty odkazů na rapidshare, že probíhá upload. Kde je problém?
Registrovaný uživatel
ja to same, ale normalne na RS nahravat jde... mam to tak uz asi u 300 odkazu :(
Registrovaný uživatel
doufam ze to pojede co nejdriv
Registrovaný uživatel
ja som zistil, že mne sa súbory na rapidshare.com uploadli ale nezobrazili sa mi v linku na multiloade

Stránka: 1 2 3 4 > »

Multiload.cz » Hlášení výpadků share serverů » rapidshare

Multiload.cz je poháněno systémem UseBB 1 Forum Software