Multiload.cz

oficiální fórum

Upozornění: Toto fórum není určeno pro šíření odkazů!

Multiload.cz » Hlášení výpadků share serverů » rapidshare

rapidshare

Stránka: « < 1 2 3 4

Autor Příspěvek
Registrovaný uživatel
To máš prostě stejný problém jako všichni. Kdybys měl to jméno a heslo uložené, ta hláška by ti vyskočila až při uploadu. Rapidshare prostě už přes multiload nefunguje. A ode dneška mi nejde ani Hellshare, asi protože změnili design stránek. A na Quickshare se mi z osmi souborů nahrál jeden. Takže běží pouze ukládání na jejich vlastní Multishare a na Uloz.to. FileFactory ani nezmiňuji, tam to sice jakžtakž funguje, ale trvá to až 3 dny.
Bohužel. Byl to zajímavý projekt, ale díky nezájmu vlastních adminů šel do kopru. Věnujme multiloadu tichou vzpomínku... :(
Tak už všechno funguje, oznámení je na hlavní straně. Já ale prostě nechápu tuhle politiku "nekomunikace" s uživateli. Rapidshare nefungoval od cca 18. srpna! Proboha!!!
Registrovaný uživatel
Jásání bylo předčasné. Přihlášení bylo opraveno, ale soubory se nahrávají cca dva dny a polovinu ještě musím manuálně reuploadovat, takže vše při starém.
S*ru na vás, definitivně.
Registrovaný uživatel
Teď jsem to zkusila prvně a nahrálo se mi vše kromě RS..tak kdyby byl problém jen v jednom, je to ok. Tak ať to vydrží alespoň tak.
Registrovaný uživatel
Tak na rapidshare, stejně jako na filefactory a hellshare už týden ani ň. Kde je chyba?

Stránka: « < 1 2 3 4

Multiload.cz » Hlášení výpadků share serverů » rapidshare

Multiload.cz je poháněno systémem UseBB 1 Forum Software