Bohužel. Byl to zajímavý projekt, ale díky nezájmu vlastních adminů šel do kopru. Věnujme multiloadu tichou vzpomínku...

|
#76 So říj 15, 2011 10:09 am
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
To máš prostě stejný problém jako všichni. Kdybys měl to jméno a heslo uložené, ta hláška by ti vyskočila až při uploadu. Rapidshare prostě už přes multiload nefunguje. A ode dneška mi nejde ani Hellshare, asi protože změnili design stránek. A na Quickshare se mi z osmi souborů nahrál jeden. Takže běží pouze ukládání na jejich vlastní Multishare a na Uloz.to. FileFactory ani nezmiňuji, tam to sice jakžtakž funguje, ale trvá to až 3 dny.
Bohužel. Byl to zajímavý projekt, ale díky nezájmu vlastních adminů šel do kopru. Věnujme multiloadu tichou vzpomínku... ![]() _______________ Don't ask what your country can do for you, ask what you can do for your country. |
|
#77 Po říj 17, 2011 5:42 pm
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Tak už všechno funguje, oznámení je na hlavní straně. Já ale prostě nechápu tuhle politiku "nekomunikace" s uživateli. Rapidshare nefungoval od cca 18. srpna! Proboha!!!
|
|
#78 So říj 22, 2011 11:35 am
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Jásání bylo předčasné. Přihlášení bylo opraveno, ale soubory se nahrávají cca dva dny a polovinu ještě musím manuálně reuploadovat, takže vše při starém.
S*ru na vás, definitivně. |
|
#79 Po led 02, 2012 11:46 pm
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Teď jsem to zkusila prvně a nahrálo se mi vše kromě RS..tak kdyby byl problém jen v jednom, je to ok. Tak ať to vydrží alespoň tak.
|
|
#80 Po bře 12, 2012 9:23 am
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Tak na rapidshare, stejně jako na filefactory a hellshare už týden ani ň. Kde je chyba?
|